Meghívó tájékoztató fórumra

2021. 02 16.

Beszámoló tájékoztató fórumról

Helyszín: Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal Városháza Díszterem
Időpont: 2020. augusztus 5.

A program keretében 3 Tájékoztató Fórum került megtartásra, egymástól időben elkülönítve. A tájékoztató fórum témája 3 újranyitott felhívás bemutatása volt. Az előadásokat Petényi Roland munkaszervezet vezető tartotta. A fórumon 47 fő érdeklődő vett részt.

Az érintett felhívások az alábbiak voltak:
TOP-7.1.1-16-H-012-2 azonosító számú Társadalmi tudatosság és közösségi kompetenciafejlesztés, valamint Kulturális és művészeti közösségépítő tevékenységek támogatása című helyi felhívás bemutatása.
Az előadás 9.30-és 10 óra között került megtartásra.

TOP-7.1.1-16-H-012-4 azonosító számú A helyi hagyományok ápolását támogató, valamint Családi és egészségmegőrző program című helyi felhívás bemutatása
Az előadás 10.10-és 10.40 óra között került megtartásra.

TOP-7.1.1-16-H-012-5 azonosító számú A helyi hagyományőrzés, valamint Családi és egészségmegőrző programok infrastruktúrájának fejlesztése című helyi felhívás bemutatása.
Az előadás 10.50-és 11.20 óra között került megtartásra.

Majd sor került a kérdések megválaszolására.
A szünetben kávé ásványvíz és aprósüteményt biztosítottak a szervezők, az eseményt követen pedig hidegtálas állófogadást biztosítottak a szervezők a résztvevők számára.
Az esemény komoly érdeklődést váltott ki településünkön, és jól sikerült. Remélhetőleg mindenki megkapta a tájékoztatást amire szüksége volt és minden kérdés megválaszolásra került.

Készítette:

Petényi Roland
munkaszervezet vezető

 

Eseménynaptár
Közelgő események