Civil pályázatok

2024 évben támogatott szervezetek

 

2024. Közösségi Művelődési és Rendezvény Alap

 

2024. Sport Alap

 

2024. Holtágfejlesztési Alap

 

Aktuális pályázati felhívások és információk

Pályázati felhívások civil szervezetek részére

 

Pályázati kiírások

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő - testülete döntött a 2024. évi Közösségi, Művelődési és Rendezvény Alapra,

és Sport Alap, Holtág-fejlesztési Alapra, valamint Holtág-fejlesztési Alap B) komponensére (szúnyoggyérítés) benyújtható pályázatok feltételeiről.

A 2024. évi pályázati felhívások és kapcsolódó dokumentumok:

Pályázati kiírás Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete nyílt pályázatot hirdet gyomaendrődi civil szervezeteknek a 2024. évi Holtág-fejlesztési Alapból elnyerhető támogatásra (PDF)

Pályázati kiírás a Közösségi, Művelődési és Rendezvény Alapra (PDF)

Pályázati kiírás a Sport Alapra (PDF)

Pályázati Útmutató 2024 (PDF)

Általános Szerződési Feltételek 2024 (PDF)

 

A Közösségi, Művelődési és Rendezvény Alapra, Sport Alapra, Holtág-fejlesztési Alapra a pályázatok 2024. február 29. napjáig nyújthatók be, elektronikusan, cégkapun keresztül az epapir.gov.hu felületen.

 

A 2024. évi pályázatok benyújtásához és azok elszámolásához szükséges elektronikus dokumentumok ezen az oldalon érhetők el, benyújtásuk az epapir.gov.hu felületen történik. A benyújtás módjáról részletesebb tájékoztatást a Pályázati Útmutató tartalmaz.

 

TAMAPALY_2024. Pályázat vagy egyedi támogatási igény (a továbbiakban: Pályázat) a 2024. évi támogatási alapokra.

Ez az integrált nyomtatvány szolgál a 2024. évi Közösségi, Művelődési és Rendezvény Alap, és Sport Alap támogatási igényének benyújtására.

Benyújtására csak a pályázati felhívást követően az abban megjelölt határidőig nyílik lehetőség.

 

TAMAMOD_2024. Pályázat visszavonást, szerződés módosítást és támogatás lemondást kezdeményező e-dokumentum.

 Ez az integrált nyomtatvány a 2024. évi alapokra benyújtott, de még el nem bírált pályázat visszavonására, illetve a megítélt támogatás szerződésének módosítására vagy a támogatás önkéntes visszafizetésének kezdeményezésére szolgál.

 

TAMAELSZ_2024. Elszámolás a 2024. évi támogatási alapokra. Ez az integrált nyomtatvány a 2024. évi szakmai beszámolás és pénzügyi elszámolás alap dokumentuma.

A nyomtatványon lehet elszámolni a 2024. évben nyújtott Közösségi, Művelődési és Rendezvény Alap, valamint Sport célú támogatásokat.

 

Pályázati kiírás a Holtág-fejlesztési Alap B) komponensére. (PDF)

Pályázati űrlap a Holtág-fejlesztési Alap B) komponensére (PDF)

 

2023 évben támogatott szervezetek

2023. Közösségi Művelődési és Rendezvény Alap

2023. Sport Alap

2023. Holtágfejlesztési Alap

 

Aktuális pályázati felhívások és információk

Pályázati felhívások civil szervezetek részére

 

Pályázati kiírások

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő - testülete döntött a 2023. évi Közösségi, Művelődési és Rendezvény Alapra, és Sport Alapra, valamint Holtág-fejlesztési Alap B) komponensére (szúnyoggyérítés) benyújtható pályázatok feltételeiről.

A 2023. évi pályázati felhívások és kapcsolódó dokumentumok:

Pályázati kiírás Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nyílt pályázatot hirdet gyomaendrődi civil szervezeteknek a 2023. évi Holtág-fejlesztési Alapból elnyerhető támogatásra (PDF)

Pályázati kiírás a Közösségi, Művelődési és Rendezvény Alapra (PDF)

Pályázati kiírás a Sport Alapra (PDF)

Pályázati Útmutató 2023 (PDF)

Általános Szerződési Feltételek 2023 (PDF)

 

 

A Közösségi, Művelődési és Rendezvény Alapra, és Sport Alapra a pályázatok 2023. február 28. napjáig nyújthatók be, elektronikusan, cégkapun keresztül az epapir.gov.hu felületen.

 

A 2023. évi pályázatok benyújtásához és azok elszámolásához szükséges elektronikus dokumentumok ezen az oldalon érhetők el, benyújtásuk az epapir.gov.hu felületen történik. A benyújtás módjáról részletesebb tájékoztatást a Pályázati Útmutató tartalmaz.

 

TAMAPALY_2023. Pályázat vagy egyedi támogatási igény (a továbbiakban: Pályázat) a 2023. évi támogatási alapokra. Ez az integrált nyomtatvány szolgál a 2023. évi Közösségi, Művelődési és Rendezvény Alap, és Sport Alap támogatási igényének benyújtására. Benyújtására csak a pályázati felhívást követően az abban megjelölt határidőig nyílik lehetőség.

 

TAMAMOD_2023. Pályázat visszavonást, szerződés módosítást és támogatás lemondást kezdeményező e-dokumentum. Ez az integrált nyomtatvány a 2023. évi alapokra benyújtott, de még el nem bírált pályázat visszavonására, illetve a megítélt támogatás szerződésének módosítására vagy a támogatás önkéntes visszafizetésének kezdeményezésére szolgál.

 

TAMAELSZ_2023. Elszámolás a 2023. évi támogatási alapokra. Ez az integrált nyomtatvány a 2023. évi szakmai beszámolás és pénzügyi elszámolás alap dokumentuma. A nyomtatványon lehet elszámolni a 2023. évben nyújtott Közösségi, Művelődési és Rendezvény Alap, valamint Sport célú támogatásokat.

 

Pályázati kiírás a Holtág-fejlesztési Alap B) komponensére. (PDF)

Pályázati űrlap a Holtág-fejlesztési Alap B) komponensére (PDF)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Civil pályázatok

Ezen az oldalon találhatók Gyomaendrőd Város Önkormányzata által civil szervezetek részére kiírt pályázati felhívások és egyéb tájékoztató információk. A felső blokkban az aktuális felhívások, míg az alsó blokkban az archív dokumentumok találhatók meg.

2022 évben támogatott szervezetek

2022. évi polgármesteri alapból támogatott szervezetek

2022. Holtágfejlesztési Alap

2022. Közösségi Művelődési és Rendezvény Alap

2022. Sport Alap

 

Aktuális pályázati felhívások és információk

Pályázati felhívások civil szervezetek részére

 

Pályázati kiírások

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő - testülete döntött a 2022. évi Közösségi, Művelődési és Rendezvény Alapra, Holtág-fejlesztési Alapra és Sport Alapra benyújtható pályázatok feltételeiről. A részletes pályázati kiírások letölthetők a következő linkekről.

 

A pályázatok 2022. február 01. napjától február 28. napjáig nyújthatók be

elektronikusan, cégkapun keresztül az epapir.gov.hu felületen.

 

A 2022. évi pályázati felhívások és kapcsolódó dokumentumok:

 

Pályázati kiírás a Közösségi, Művelődési és Rendezvény Alapra (PDF)

Pályázati kiírás a Holtág-fejlesztési Alapra (PDF)

Pályázati kiírás a Sport Alapra (PDF)

Pályázati Útmutató 2022 (PDF)

Általános Szerződési Feltételek 2022 (PDF)

 

A 2022. évi pályázatok benyújtásához és azok elszámolásához szükséges elektronikus dokumentumok ezen az oldalon érhetők el, benyújtásuk az epapir.gov.hu felületen történik. A benyújtás módjáról részletesebb tájékoztatást a Pályázati Útmutató tartalmaz.

 

TAMAPALY_2022. Pályázat vagy egyedi támogatási igény (a továbbiakban: Pályázat) a 2022. évi támogatási alapokra. Ez az integrált nyomtatvány szolgál a 2022. évi Közösségi, Művelődési és Rendezvény Alap, Holtág-fejlesztési Alap, és Sport Alap támogatási igényének benyújtására. Benyújtására csak a pályázati felhívást követően az abban megjelölt határidőig nyílik lehetőség.

 

TAMAMOD_2022. Pályázat visszavonást, szerződés módosítást és támogatás lemondást kezdeményező e-dokumentum. Ez az integrált nyomtatvány a 2022. évi alapokra benyújtott, de még el nem bírált pályázat visszavonására, illetve a megítélt támogatás szerződésének módosítására vagy a támogatás önkéntes visszafizetésének kezdeményezésére szolgál.

 

TAMAELSZ_2022. Elszámolás a 2022. évi támogatási alapokra. Ez az integrált nyomtatvány a 2022. évi szakmai beszámolás és pénzügyi elszámolás alap dokumentuma. A nyomtatványon lehet elszámolni a 2022. évben nyújtott Közösségi, Művelődési és Rendezvény Alap, Holtág-fejlesztési Alap, valamint Sport célú támogatásokat.

 

Eseménynaptár
Közelgő események