Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft.

Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft.

5500 Gyomaendrőd Ipartelepi utca 2.
Megnevezés
Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft.
Telefon
66/386269
Fax
 
Honlap
 
Nyitvatartás
Hétfő - Péntek: 7.00 - 16.00
Leírás

A Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft. (5500. Gyomaendrőd, Ipartelep út 2. képviseli Gurin László ügyvezető) vállalkozási szerződés alapján végzi Gyomaendrőd Város közigazgatási területén a zöldterület-kezeléssel kapcsolatos feladatok ellátását. A Kft. több mint 8 ha-on végez kisgéppel, valamint szegélynyíróval rendszeres fűnyírást, mely magába foglalja a Kner tér, a Szabadság tér, a Hősök útja, a Fő út bizonyos szakaszának, a Bajcsy és Fő úti kereszteződés, a Kossuth Lajos utca, a Pásztor J. utca, , a Hősök tere, a Blaha L. utca bizonyos szakaszának, az Erzsébet liget egy részének, a Damjanich tér, a Dr. Csókási Béla tér és az Okt. 6 lakótelep, Vásártéri ltp. játszóterek fűnyírási feladatait.
A többi önkormányzathoz tartozó zöldterület karbantartását kézi kaszálással tartja karban a Kft., és mintegy 580 cserje ifjítását, metszését, és kb. 2409 fm hosszan sövénynyírási feladatokat lát el. A Kft. feladatai közé tartozik még a rózsaágyak metszése, vadalása, valamint a virágágyakba, a villanyoszlopokon lévő virágtartókba tartozó növények, virágok beszerzése, szakszerű kiültetése, gondozása. A Kft. végzi a város területén az összes fenntartással kapcsolatos feladatokat, melyet eszközei révén el tud látni.
2010. július 30.-áig kb. 130 fő közmunkást foglalkoztat a Kft. a város zöldterületeinek a fenntartására, kezelésére, valamint a csapadékvíz elvezető árkok karbantartására. ,

Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft. közhasznúsági jelentése 2009 érvől: letöltés

Irányító szám
5500
Település
Gyomaendrőd
Közterület
Ipartelepi utca 2.
Eseménynaptár
Közelgő események