Önkormányzat

5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124.
5501 Gyomaendrőd, Pf.: 3
Telefon: +36-66-386-122

Email: onkormanyzat@gyomaendrod.hu

Letölthető telefonkönyv
Ügyfélfogadási idő
Ebrendészeti Telep
Az ebrendészeti telepen lévő kutyák
Örökbefogadható állatok
KCR - Hirdetmények
Tovább a KCR Hirdetmények oldalra
Önkormányzati ülések
2022-11-30 Képviselő-testület
Előterjesztések letöltése
A korábbi ülések előterjesztései itt érhetők el!
Díjak, elismerések
Impresszum
Kiadó
Gyomaendrőd Város Önkormányzata


Kapcsolatfelvétel
onkormanyzat@gyomaendrod.hu

Kiadásért felelős
Toldi Balázs polgármester
polgarmester@gyomaendrod.hu

Szerkesztő
Török Zoltán informatikus
rendszergazda@gyomaendrod.hu


Ajánlott böngésző


Partnerek
Támogató


Fejlesztő

Server hosting
Azonosító:
Jelszó:

Vendégkönyv


Drága jó nagyapám mindig e szavakkal búcsúzott vendégeitől...

"Ha jól érezte magát nálunk, akkor arra kérem mondja el mindenkinek, ha valamivel nem volt megelégedve, akkor kérem azt CSAK NEKEM mondja el."

E gondolat jegyében kérem írjon vendégkönyvünkbe, hadd lássa mindenki... de ha az utóbbi, akkor... jaj-jaj - amiért már most elnézést kérünk- tegye ezt a (panasz helye):

gyomaendrod@tourinform.hu e-mail címre.

Mi is tenni fogjuk a dolgunkat - hisz hibáinkból tanulunk - hogy Önöknek gondtalanná tegyük a pihenésüket!
Vendégkönyv
Hozzászólások
38. Ungvölgyi Péter 2014. 08. 12. 15:32

Szeretnék egy szívességet kérni a honlap szerkesztőktől! Szeretném ha kijavítanák a Római katolikus plébániahivatal törvényes képviselőjének nevét,ugyanis 2012.augusztusa óta a helyi Római Katolikus plébános Főtisztelendő Czank Gábor.

Előre is köszönöm! :)

Tisztelettel: Ungvölgyi Péter
37. xy 2014. 05. 19. 17:39

Az nem jutott még eszébe senkinek, hogy ha már a közmunkások bozótot vágnak, füvet nyírnak, akkor talán a szemetet is össze lehetne velük szedetni? Olyan szépen virít a szemét a rendbe szedett területeken...... és az is amit a közmunkás hagy ott munkája végeztével (konzervdoboz, PET palack, stb...).
36. xy 2014. 02. 15. 09:31

Ki találta ki azt, hogy a csabai út melleti gödröt feltöltjük az aluljárótól származó földdel? Pár éve ki lett takarítva, úgy hogy a víz szépen átfolyik rajta a környező záportározók által összegyűjtött víz is.Idén a Gárdonyi út gödreibe is betonelemeket raktak.
Ezek után azt kérdezem az illetékestől (bár a szarnak,bajnak nincs gazdája ) ,hogy mi értelme volt a korábbi beruházásoknak, illetve mi értelme betemetni azt a gödröt. A gödör feltölésével azt érték el, hogy a Gárdonyi úton lévő záportározóból nem fog lefolyni a víz.
Mondhatnám azt is, hogy ez beleillik az elmúlt 8 év teljesítményébe!
35. Csoltó 2013. 12. 09. 19:36

"Önkormányzati struktúrafejlesztés Gyomaendrőd Város Önkormányzatánál” című pályázat keretében a közszolgáltatásokkal kapcsolatos elégedettséggel és felmerülő igényekkel kapcsolatban lakossági vélemény felmérés kezdődik december hónapban ..."

Engem megkerestek ez ügyben de annyira halk volt a felmérést végző fiatalember hangja, hogy kénytelen voltam letenni a telefont, mivel nem láttam értelmét a további beszélgetésnek!
Ami felettébb érdekes volt a számomra, hogy honnan tudták meg a "titkosított" mobil telefonszámomat? mivel van vezetékes telefonunk is miért nem azon kerestek? hiszen ott egyszerűen fellapozza és már hívja is a gyomaendrődi lakosokat!

Sajnos hallottam olyat is, hogy amikor odaér a kérdezésben arra a pontra, hogy hol dolgozik az kérdezett, a válasz után egyszerűen bontják a vonalat ... se puszi se pá! Hmm ez lenne a 30. kérdés? Ha igen akkor is egy "Köszönöm a drága idejét!" vagy vmi hasonló elköszönés azért járna!

Sajnos ritkán látogatom ezt az oldalt, s a telefon hívás után egy nappal néztem meg, hogy egyáltalán van-e ilyen jellegű felmérése az Önkormányzatnak! Ezt azért jobban is megszellőztethették volna .pl Cibere hangos parádés kocsijával!

Egy másik kérdés: A környező településeknél már van rosváírásos helységjelző tábla ... A mi településünkön miért nincs?


34. xy 2013. 03. 19. 14:51

Talán egy-egy komolyabb eső után célszerű lenne végignézni az árkokat, hogy hol áll meg a víz. Mert bizony vannak lefolyástalan területek (pl. Gárdonyi-Lévai sarok áll a víz 30 méterrel arréb szinte semmi sincs az árokban) és nem is látszik, hogy valamerre indulna a víz....... mert a víz nem hülye....
Remélem a megjelenésre nem kell hónapokat várnom!
33. xy 2013. 03. 01. 17:02

"Úgy gondoljuk, hogy ennyi 'várakozási' idő nem korlátozza az Ön és mások vélemény nyilvánítási szabadságának érvényesülését. "
Lassan 2 hónapja várok már......
31. Vendég 2013. 01. 08. 15:12

Mi lesz a rendőrökkel? miért nem lehet jobban megbecsülni őket?
30. Alommano 2013. 01. 02. 19:23

Balanyó

A "Nagymagyarország " matrica nem számít önkényuralmi jelképnek... és nem tiltott jelkép. Valaki ezzel ékesítette a táblát, nyílván nem esztétikus, de szerintem nem követett el vele "bűntényt" :)
29. Megyeri László aljegyző 2012. 12. 06. 09:15

Kedves Balogh Tamásné!

Az önkormányzati portál vendégkönyvének moderálása természetesen nem 24 órás diszpécserszolgálatból áll. Így azt kizárólag munkaidőben végezzük a figyelemmel a bejegyzések kis számára.

Ön 2012-12-05-én este rögzítette a bejegyzését, amely természetesen nem jelenik meg a moderátor jóváhagyásáig. Erre másnap reggel 7 óra 50 perckor került sor.
Úgy gondoljuk, hogy ennyi 'várakozási' idő nem korlátozza az Ön és mások vélemény nyilvánítási szabadságának érvényesülését.

Bejegyzésének tartalmát a nyilvánosságra hozatalon túl továbbítjuk a kérdésben hatáskörrel rendelkező szervek felé.
28. Balogh Tamásné 2012. 12. 05. 19:40

Ha mégis elolvasná valaki,akkor miért nem hagyja jóvá a hozzászólást,hogy más is láthassa. CENZÚRA??????????????
27. Balogh Tamásné 2012. 12. 05. 19:37

Sajnálattal hallottam, hogy megszűnik a Gyoma-Szeged autóbusz közlekedési lehetőség. Sokan vagyunk, idősek, diákok, klinikára járók, akiknek ez jó volt,és egy nap alatt meg lehetett "fordulni", kiváltva a vasút hátrányát/ szegedi tömegközlekedés igénybevétele/ amit nem ismer a vidéki halandó. Nem igaz, hogy semmit nem tudtak volna tenni azért, hogy a járat megmaradjon. Nem "párhuzamos " járat, mert vonat direktbe kevésbé jár. Kérem, hogy amennyiben lehetőségük van, a Körös Volánnál lobbizni szíveskedjenek a járat visszaállítása ügyében. Mivel már az egészségügyben is a nagy beavatkozások- oda tartoznak- látogatóba menni is egyszerűbb, mint vonaton, nem beszélve a költségekről és időről.Ha nem akarják, hogy tényleg elöregedjen a város, amit a közlekedés is befolyásol/ kérem, ismét, próbáljanak meg a fenntartó cégre hatni, hogy az utazási lehetőség megmaradjon. Köszönettel: Balogh Tamásné, Gyomaendrőd. /Bíró-Balogh Tamás irodalomtörténész/ nevében is kérem/
26. Balanyó 2012. 11. 16. 21:05

Lehet, hogy csak én járok nyitott szemmel? a Békéscsaba felé menő úton, a város végét jelző táblára /Gyomaendrőd/ valaki egy "Nagymagyarország " matricát ragasztott.Közútkezelő vagy önkormányzati utcaőrök nem látnak? Nekem még gépkocsikon is visszataszító, hát még egy közúti táblán! Meg aztán egyébként sincs a "helyén".
25. Etana70 2012. 10. 29. 20:14

Tíz éve próbálkozom azzal, hogy megírjam a gyomaiaknak, hogy ki volt GYOMA? Ugyanis mindenféle zöldséget tartanak erről...a felvilágosultak (?) Miért Besenyszőg Besenyszög és ki volt Békés?? Sajnos halássérűltekkel lehet dolgom...
Azt mesélte F. László gyomai ismerősőm a régi világból: Gyomán a községi képviselők arról beszéltek, hogy a ref. templom körűli piacteret végre lekellene burkolni..Mert nagy volt a szekerek által felvert por. Azt mondja azután egy képviselő: de esős időben nem porzik...
Elkönyveltem, már régen, hogy nem érdekli a mult a lakosságot...Még Kálmán király is azt mondta: akiknek nincs multja, annak nem lesz jüvője sem. Hát..
24. Valaki a távolból... 2012. 10. 08. 00:10

Egyszerűen nevetséges az egész, ami otthon megy. Sajnos, úgy látszik, hogy elveszett az ész és az értelem. Hihetetlen. Egy más országban, ahol én is lakok, már régen a börtönben ülne mind. Most arra gondolok, hogy ok nélkül pazaroljátok a pénzt mindenre. Mindenbe belefogtok, aztán semmit sem tudtok irányítás alatt tartani.
Itt van például a program. Birkákat vesztek hihetetlen magas áron. Aztán azok meg a téli eleséget pazarolják a telepen, ráadásul hullanak mint a legyek.
A vasút tövében van két tó, de bizonyára tudjátok. Valóban szépen meg lett csinálva partja. Csak kérdezek valamit; valaki gondolt arra, hogy inkább ki kellene takarítani, mert nyáron elég posványos szag árad ki belőle, de ha egyszer kaptok pénzt a kikotrására, akkor ez a szép kis part odavész... És ebből kifolyólag, sok pénzt költetek a turizmusra, de ha egy idegen kap egy sorompót - és bizonyára fog kapni- letekeri az ablakot, megcsapja ez a szag, vajon melyik látogató ne gondolná azt, hogy jó inkább megnézem a következő várost.
Ez csak pazarlás és nem más. Olyan jókat nevetek az ilyeneken. És azokon az embereken is, akik ezeket az embereket követik. Tartja a mondás mi szerint egy bolond...
És ti ezeket ez embereket választottátok meg?
Egy szó mint száz, inkább munkahelyeket teremtenétek az embereket, mint sem fölöslegesen hülyeségekre pazaroljátok el az erőforrásokat.
De még sorolhatnám a hülyeségeket...

Nevetséges...
23. xy 2012. 09. 19. 18:08

Rengeteg zarándok jár Gyomaendrődön, lassan az utakon is kikerülhetetelen akadályokat képeznek..... A holtágakra, horgászturizmusra kellene öszpontosítani. Valószínű egy hónap alatt több horgász jön ide, mint zarándok egy évben.....
22. császár lászló 2012. 08. 02. 17:28

Üdözlöm önöket én császár lászló képviselő peströl.csodákatosa városuk büszkék lehetnének rá további sikereket kivánok Cszár lászló képviselő ujpesti fidesz.
18. nagy gábor 2012. 05. 16. 11:57

Szép napot Gyomaendrőd!!!

Azzal a panasszal fordulok önökhöz hogy illegális elektronikai kereskedés folyik az ön városukban a strand mögött lévő egyik hétvégi házban pontosabban a KISS Lajos utcában.Egy kék színű
Tujafával beültettet kis nyaralóról van szó. Legyenek szívesek utána nézni és a megfelelő szerveket értesíteni mert ezzel nem csak az országot károsítja hanem maga Gyomaendrődöt is !!!
Köszönettel Nagy Gábor

u.i: Ha kérhetem majd felvilágosítást adjanak az ügyről!!
17. Kormann Krisztina 2012. 05. 08. 21:30

Tisztelt Vezetöseg!
En egy külföldön elö gyomai vagyok es sokszor kerestem az interneten hatha van mar Gyomaendrödnek is webkameraja de sajnos ilyet nem talalok.
A szomszedos varosoknak szinte mindnek van, de hat az megsem otthoni...
Üdvözletem
16. Nagy László Károlyné /e-mail: nagylaszlo.karolyne@upcmail.hu/ 2012. 03. 29. 16:47

A mai napon 14.00 órától közvetíti a videó krónika a soros önkormányzati ülést.
Sajnálatos módon szinte semmit nem lehet hallani- esetleg egy-két tisztább szóból következtetni -, annyira torz a hang.
Gondolom, mások is bosszankodnak ezen, nem csak én......
15. xy 2012. 01. 03. 14:59

T. Cím!

Ideje volna már elszálítani a növényi hulladékot a Gárdonyi útról. Vagy ezt is az ottlakóknak kellene elvégezni?

Más,
Havazás vagy jégmentesítés után a kerékpárút néhány szakasza szinte úszik a gázolajtól. Ez egyrészt balesetveszélyes másrészt nem túl környezetbarát megoldás.
14. Vékony Csilla 2011. 10. 09. 14:38

Tisztelt Gyomaendrőd!

Mélységesen felháborodtam azon a szemétdombon, amit a Bethlen Szakképző diákjai kialakítottak a Lidl-nél lévő buszmegállóban és környékén. Felháborodásomban írtam egy levelet az intézménynek, hogy szeretném megkérni Őket arra, takaríttassák el a diákokkal a szemetet. Sajnálom, hogy az intézményben ez eddig még senkinek nem szúrt szemet és nem tett lépéseket az ügy érdekében. És elkeserítő, hogy ezek a fiatalok még nem tanulták meg, hogy a szemétnek a kukában a helye! Remélem sikerrel járok az intézménynél az ügy érdekében, és látni fogom, ahogy a diákok összeszedik a szemetet, valamint nem dobálják szét. Ha mégis, akkor napi szinten 2 perc alatt el is takarítják.
Azt hiszem, ez is mindannyiunk érdeke lenne.
13. Megyeri László aljegyző 2011. 07. 21. 11:24

Tisztelt T.Henriett!

Az augusztus 20-i programokat szervező Közművelődési és Közgyűjteményi Intézmény munkatársától kapott információ szerint a végleges program várhatóan augusztus 1-től lesz elérhető a Gyomaendrőd.hu oldalon és egyéb internetes szájtokon.

A mezőőreink arról tájékoztattak, hogy a nagy meleg ellenére nem jellemző az, hogy a vizeinkben tömegesen pusztulnak a kagylók. Az egyik holtág északi szakaszán volt nagyobb számban pusztulás, de ez sem volt tömeges. Mások és személyes tapasztalatom is az volt az elmúlt hetekben, hogy minimális a szúnyogok jelenléte? Legutóbb egyébként július 7-én volt légi és földi szúnyoggyérítés. Amennyiben a csapadékosabbra váltó időjárás hatására is jobban megszaporodnának a szúnyogok, úgy természetesen lesz ismét gyérítés.

12. T.Henriett 2011. 07. 19. 15:59

Tisztelt Cím,


szeretnék érdeklődni bővebben az augusztus 20-i programokról. Mi aznap érkezünk az Önök városába egy hétre nyaralni. Lehetne esetleg részletesebben tudni, milyen műsorok lesznek, lesz e tűzijáték, stb.

Olvastam, hogy nem a legjobb ebben a melegben a helyzet.
Valóban döglenek a kagylók és rengeteg a szúnyog?

Köszönettel,

T.Henriett
11. Judit 2011. 07. 06. 14:27

Kedves Mindenki!

Idén nem lesz város, kertszépítő verseny? Miért nem, ha nem? :)
Szemétszedési akció is lehetne sűrűbben. Például úgy 3 havonta.
Ezek nem igazán pénz kérdései, hanem főleg szervezés és hozzáállás...

Üdv

10. xy 2011. 06. 23. 12:46

1. Sok a szúnyog
2. Döglik a kagyló a Dög-körösben
9. emilie 2011. 03. 22. 15:15

bonjour,
Je suis une des élèves qui est venu en stage dans le cadre du projet Léonardo.
Je vous écrit pour vous dire que j'ai beaucoup apprécié la ville de Gyomaendrod. Je n'est qu'un souhait c'est de pouvoir revenir un jour.
8. Megyeri László 2011. 03. 18. 09:55

Kedves Beinschróth Krisztina!

Köszönjük észrevételét. A hírességek menüpont alatt javítottuk Kner Imre születési dátumát. Szíves elnézést a hibáért.

Üdvözlettel:
Megyeri László aljegyző
7. Beinschróth Krisztina 2011. 03. 17. 20:30

Tisztelt Cím.

A weboldalon a hírességek menü pont alatt rosszul (1890 helyett 1990)van ki írva Kner Imre születési ideje.

"Kner Imre
1990-1945 nyomdász"

Üdvözlettel:
Beinschróth Krisztina
Békéscsaba
6. Megyeri László 2011. 03. 17. 19:46

Kedves Tomy!

Köszönjük új oldalunk pozitív elismerését. Igyekszünk mindig friss információkkal szolgálni. A további észrevételével kapcsolatban van egy jó hírünk is!
Az egyik helyi vállalkozó pontosan egy olyan 'kihívás park' megvalósításán dolgozik amit Ön is jelez hozzászólásában. Amennyiben az onkormanyzat@gyomaendrod.hu email címre elküldi elérhetőségét, úgy nagyon szívesen összehozzuk Önt a vállalkozóval elképzelései megismerésére és az esetleges együttműködés kialakítására.

Üdvözlettel:
Megyeri László aljegyző
5. Tomy 2011. 03. 13. 16:09

Jó lett az oldal :) Nem tudom érdemes e ide írni: sokat gondolkoztam azon hogy nagyon jó lenne építeni gördeszka és/ vagy bmx pályát ide Gyomaendrődre is. A környező falukból városokból sokan ellátogatnának ide. A ligetben van is rá hely a kosárlabdapálya helyén épülhetne mert az úgy sem nagyon használják. És a környezet is nagyon jó. Árnyékolt hely nyáron sem lenne olyan rossz a tűző napsütésben. Elég lenne 1-2 rámpát és teknőt építeni. És lehetne pl 300 forint körül a belépő. Azért is vetem fel mert én is gördeszkázom és sok barátom bmx-ezik is. Biztos hogy mozgásra bírná a gyerekeket. És úgy tudom sokan hiányolják a környékről az ilyen pályát. Kösz hogy elolvasták.
4. Megyeri László 2011. 03. 07. 15:47

Kedves Látogatónk!

xxx néven bejegyzett hozzászólásában jelezte, hogy szlovákiai testvérvárunk nevét miért nem a magyar megnevezésével tettük közzé.
Észrevétele alapján javítottuk a listát. Mindkét magyar nemzetiségű testvérvárosunk nevét magyarul tesszük közzé és zárójelben tüntetjük fel a mai hivatalos állami megnevezésüket.

Köszönjük észrevételét.
3. xxx 2011. 03. 07. 12:52

Ez szúrja a szemem: Vrútky
Van annak a városnak magyar neve is Ruttka. Nem "szlovákiá"-ban élünk!!
2. gitom 2011. 02. 19. 14:17

Szuper az időközi választásról adott folyamatos tájékoztatás!
Ugyanez a részvételről már nem mondható el. Azért reménykedünk, hátha még felébrednek az emberek!
1. Kolozsvári István 2011. 01. 03. 01:09

Jó lett az új oldal!
Új hozzászólás
Az Ön neve:
Az Ön weboldalának címe (ha van):
Hozzászólás szövege:
Írja be a fenti képen látható ellenőrző kódot:
Eseménynaptár
Településrendezési terv
Gyomaendrődi értéktár


Felhívás

Sablon javaslattételhez
Kerékpárút építés

Kerékpárút építés
Turisztikai projekt

Tovább a beruházás oldalára
Vízvédelmi rendszerek fejlesztése

Tovább a beruházás oldalára
Esélyegyenlőség és felzárkóztatás elősegítés

Tovább a részletekhez
Egyéb projektek
Adóhátralékosok

Az adóhátralékkal rendelkezők adatait ITT tekintheti meg.
RSS hírolvasó

Ügyfélfogadás

Hétfő: 8-16
Kedd: nincs
Szerda: 8-16
Csütörtök: nincs
Péntek: 8-12
Ebédidő: 12-12:30

Jogvédelem

Szarvasi Városi Ügyészség 66-311-870
Szarvasi Járásbíróság 66-311-344
Megyei Ügyészség 66-528-170
Gyulai Törvényszék
66-562-220
Betegjogi Képviselő 66-441-411
Jogi segítségnyújtó 66-543-360

Segélyhívók

Segélyhívó 112
Mentők 104
Rendőrség 107
Tűzoltóság 105