Önkormányzat

5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124.
5501 Gyomaendrőd, Pf.: 3
Telefon: +36-66-386-122

Email: onkormanyzat@gyomaendrod.hu

Letölthető telefonkönyv
Városházi dolgozók
Ügyfélfogadási idő
KCR - Hirdetmények
Tovább a KCR Hirdetmények oldalra
Önkormányzati ülések
2022-05-26 Képviselő-testület
Előterjesztés letöltése
A korábbi ülések előterjesztései itt érhetők el!
Díjak, elismerések
Impresszum
Kiadó
Gyomaendrőd Város Önkormányzata


Kapcsolatfelvétel
onkormanyzat@gyomaendrod.hu

Kiadásért felelős
Toldi Balázs polgármester
polgarmester@gyomaendrod.hu

Szerkesztők
Török Zoltán rendszergazda
rendszergazda@gyomaendrod.hu


Ajánlott böngésző


Partnerek
Támogató


Fejlesztő

Server hosting
Azonosító:
Jelszó:

Adatvédelmi nyilatkozat

A Gyomaendrőd.hu internet hírportálon az egyes szolgáltatások igénybevételéhez szükség lehet bizonyos személyes adatok megadására pl. név, e-mail cím stb. Az így birtokunkba jutott adatokat harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

Hozzánk kerülő személyes adatot, amelyet annak tulajdonosa nem szándékosan közöl, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.

A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.

Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra.

A birtokunkba került személyes adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok illetéktelen kezekbe kerüljenek.

A Gyomaendrőd.hu a látogatóiról kizárólag statisztikai formában gyűjt automatikusan generálódó információkat: pl. látogató IP-címe, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram!

Oldalaink linkeket tartalmazhatnak más weblapokra is. A Gyomaendrőd.hu hírportál kiadója és szerkesztősége azonban nem vállal felelősséget más website-ok eljárásmódjáért, illetve azok tartalmáért.

A cikkek és hozzászólások megjelenésének alapvető szabályai a Gyomaendrőd.hu hírportálon

A Gyomaendrőd.hu hírportálon a hírek, hirdetések megjelentetése, a vendégkönybe történő bejegyzés és fórum hozzászólás moderált. Ez azt jelenti, hogy a moderátornak joga van a megjelenésre szánt híreket, hirdetéseket, bejegyzéseket és hozzászólásokat ellenőrizni, azok megjelenését korlátozni vagy megtagadni. A moderátor minden esetben a kulturált, egymás jogait szem előtt tartó, technikailag áttekinthető kommunikáció elősegítésének érdekében cselekszik.

A Gyomaendrőd.hu portál minden felhasználójára egyaránt érvényesek a működési alapelvek!

A moderátoroknak törölniük kell minden olyan hírt, hirdetést és hozzászólást, ami jogszabály ellenes, illetve ha a megjelent tartalommal kapcsolatban egy harmadik személy jogai megsértésére vagy jogszabály ellenességre hivatkozással megkeresi a Gyomaendrőd.hu hírportált. A moderátorok a Gyomaendrőd.hu hírportált szerkesztőségi munkatársai közül kerülnek ki. A moderátorok nem saját értékítéleteik alapján, hanem az előre lefektetett alapelvek alapján véleményezik a hozzászólásokat. A moderátor elsősorban a hozzászólás hangnemét, a feltöltésre szánt hír, hirdetés vagy hozzászólás esetlegesen jogsértő vagy törvénysértésre buzdító voltát mérlegeli.

A hírek, hirdetések megjelentetésének alapelvei:

- A megjelenésre szánt hír, hirdetés csak saját forrású lehet.
- Tilos más személyek személyes adatait az érintett beleegyezése nélkül nyilvánosságra hozni, vagy mással közölni. A személyes adatok jogosulatlan nyilvánosságra hozatala esetén a moderátorok az érintett felhasználót azonnal és véglegesen is eltilthatják a Gyomaendrőd.hu hírportál használatától!
- Tilos a Gyomaendrőd.hu portál oldalain sértő, obszcén, vulgáris, gyűlöletkeltő, rasszista, vagy más személyek és közösségek személyiségi jogait, illetve egyébként jogszabályokat sértő hír, hirdetés és bejegyzés megjelenítése!

A hozzászólások és a moderálás alapelvei:

A Gyomaendrőd.hu minden olvasója számára biztosítja a lehetőséget, hogy regisztrálás után közvetlenül hozzászóljon a fórum témáihoz. Célunk, hogy helyt adjunk az eltérő véleményeknek, érdemi vitáknak.

A hozzászólásokat a következő általános elvek szerint szerint moderáljuk.

- A hozzászólás kizárólag a fórum témákkal, hírekkel, információkkal kapcsolatos véleménynyilvánítás lehet!
- A hozzászólásban nem szabad sem a cikkíró, sem másik felhasználó, sem bármely más ember, vagy embercsoport személyiségi jogait megsérteni!
- Nem szabad az alkotmányos rend vagy törvények megsértésére buzdító hozzászólást közzétenni!
- Azonnal törlünk minden törvénybe ütköző hozzászólást. Nem tűrjük a felhasználókat, a szerzőket vagy közéleti szereplőket érintő durva személyeskedést, töröljük, vagy olvashatatlanná tesszük az alpári, agresszív, rasszista, gyűlöletkeltésre és megfélemlítésre alkalmas bejegyzéseket is. Az idegen nyelvű trágár kifejezéseket is töröljük.
- Reklámok és szervezett kampányok, politikai propagandaakciók számára nem biztosítunk teret.
- Kitiltjuk és töröljük azokat, akik a Gyomaendrőd.hu elveivel és minőségével összeegyeztethetetlen tartalmú oldalak linkjeit helyezik el, vagy regisztrációjukat kizárólag másutt található blogjaik reklámozására használják.

A Gyomaendrőd.hu portálon minden hozzászólás előre moderált, mely esetben csak a már a moderátorok által jóváhagyott üzenetek kerülnek ki.

A moderátorok tévedhetnek, de a céljuk, hogy a Hozzászólás megmaradjon a szabad kommunikáció egyik lehetőségének, eszközének - anélkül, hogy ezzel a szabadsággal bárki visszaélne.

A moderátorok szívesen fogadnak hozzászólásokat a Gyomaendrőd.hu portál szerkesztőségére elküldött e-mailben, amelyekben felhívják figyelmüket egy-egy problémás hozzászólásra. Ezért kérünk valamennyi hozzászólót, hogy ha ilyen megnyilvánulást lát, azonnal hívja fel rá a moderátorok figyelmét.

Új hozzászólás feltöltésére csak regisztrált felhasználóinknak van lehetőségük. A Gyomaendrőd.hu portál hírei, hirdetései és egyéb publikus információi, illetve a fórum hozzászólásai és a vendégkönyv bejegyzései regisztráció nélkül olvashatók. Hozzászóláshoz azonban ingyenes regisztráció szükséges. A felhasználó által feltöltött bármely tartalom a saját felhasználóneve alatt jelenik meg!

A regisztrációs adatokkal a Gyomaendrőd.hu portál semmilyen körülmények között nem él vissza. A regisztrált felhasználó teljes körű felelősséggel tartozik az általa feltöltött hozzászólásaiért. A hírek alatt megjelent hozzászólások sohasem tükrözik a Gyomaendrőd.hu portál véleményét. A hozzászólások sohasem tekinthetők szerkesztőségi véleménynek, ezek tartalmáért a Gyomaendrőd.hu portál nem vállal felelősséget.

Szerzői jogok

A felhasználók a hír, hozzászólás és egyéb tartalom elküldésével korlátlan felhasználási jogot adnak azokra a Gyomaendrőd.hu portál részére. A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért - a kiadó által felhasznált nagy számú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt - a kiadó nem felel.

A Gyomaendrőd.hu portálon található információk jóhiszeműen kerülnek felhelyezésre és azok kizárólag csak tájékoztatási célt szolgálnak. A tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információkra építeni, és az információk pontosságára, teljességére a szerkesztőség nem ad garanciát. Sem a Gyomaendrőd.hu hírportál kiadója, sem annak alkalmazottai nem vállalnak felelősséget azokért az esetleges veszteségekért, károkért, költségekért (beleértve, korlátozás nélkül, bármilyen elmaradt profitot, közvetett, járulékos vagy következményi veszteséget is), amelyek a Gyomaendrőd.hu hírportálra történő belépésből vagy azok használatából, az azon elhelyezett információk felhasználásából erednek.

A Gyomaendrőd.hu kiadója fennttartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.


Gyomaendrőd Város Önkormányzata
Eseménynaptár
Településrendezési terv
Gyomaendrődi értéktár


Felhívás

Sablon javaslattételhez
Kerékpárút építés

Kerékpárút építés
Turisztikai projekt

Tovább a beruházás oldalára
Vízvédelmi rendszerek fejlesztése

Tovább a beruházás oldalára
Esélyegyenlőség és felzárkóztatás elősegítés

Tovább a részletekhez
Egyéb projektek
Időjárás előrejelzés
Adóhátralékosok

Az adóhátralékkal rendelkezők adatait ITT tekintheti meg.
Beszámolók, jelentések
Gyomaendrőd Város
Képviselő-testületének
2021. évi ülésprogramja
2. félév


Gyomaendrőd Város
Képviselő-testületének
2020. évi ülésprogramja
2. félév


Gyomaendrőd Város
Képviselő-testületének
2020. évi ülésprogramja
1. félév


Gyomaendrőd Város
Képviselő-testületének
2019. évi ülésprogramja
2. félév


Beszámoló az

önkormányzat 2002-
2006 közötti
működéséről (PDF)


Ciklusbeszámoló 2006-2010

Ciklusbeszámoló 2010-2014

Gyomaendrőd Város
Képviselő-testületének
2018. évi ülésprogramja
2. félév


Gyomaendrőd Város
Önkormányzata a
2003. évi XXIV.
"üvegzseb" törvényben
foglaltak alapján a
következő információkat
teszi közzé


Közbeszerzési információk

Az Önkormányzat
költségvetési és zárszámadási
rendeletei (szöveges indoklása)
2003-2009


A 175/2009.(VIII.29.) Korm.rend.
"a köztulajdonban álló
gazdasági társaságok
működésének átláthatóbbá
tételéről" alapján
közzétett adatok
(PDF)


ÁSZ jelentés 2007

Gyomaendrőd Város Önkormányzat pénzügyi helyzetének ellenőrzéséről készített ÁSZ jelentés 2012 (PDF)

ÁSZ Összegző az utóellenőrzésekről - Az önkormányzatok pénzügyi gazdálkodási helyzetének, szabályszerűségének 2011. évi ellenőrzésében érintett 62 városi önkormányzat utóellenőrzése (2014. december)

ÁSZ Kiegészítő kötet - Az önkormányzatok pénzügyi gazdálkodási helyzetének, szabályszerűségének 2011. évi ellenőrzésében érintett 62 városi önkormányzat utóellenőrzéséről szóló jelentés II. sz. mellékletéhez (2014. december)

A 210/2009 (IX. 29.) Korm. rendelet alapján a kereskedelmi tevékenységek végzéséről vezetett nyilvántartás

Szolgáltatási tevékenység folytatása megtiltásának nyilvántartása

Kereskedelmi szálláshelyek nyilvántartása a 239/2009. (X. 20.) Korm. rendelet alapján
RSS hírolvasó

Ügyfélfogadás

Hétfő: 8-16
Kedd: nincs
Szerda: 8-16
Csütörtök: nincs
Péntek: 8-12
Ebédidő: 12-12:30

Jogvédelem

Szarvasi Városi Ügyészség 66-311-870
Szarvasi Járásbíróság 66-311-344
Megyei Ügyészség 66-528-170
Gyulai Törvényszék
66-562-220
Betegjogi Képviselő 66-441-411
Jogi segítségnyújtó 66-543-360

Segélyhívók

Segélyhívó 112
Mentők 104
Rendőrség 107
Tűzoltóság 105