Felhívás nyugdíjas pedagógusok részére díszoklevél igénylésére

2024. 03 7.
A felsőoktatási intézmények minden évben – kérelem alapján - díszoklevelet adományoznak azoknak a pedagógusoknak, akik óvónői, tanítói és/vagy tanári diplomájukat 50 (arany), 60 (gyémánt), 65 (vas) vagy 70 (rubin) évvel ezelőtt szerezték, és akik az oklevél megszerzésétől számított – legalább – 30 évet pedagóguspályán töltöttek.

Gyomaendrőd Város Önkormányzata kifejezte azon szándékát, hogy segítséget szeretne nyújtani a nyugdíjas pedagógusoknak jubileumi díszoklevelük igénylésénél.

A díszoklevél benyújtásához azok a nyugdíjas pedagógusok fordulhatnak segítségért, akik a településen élnek, illetve itt dolgoztak.

A díszoklevél igénylésével kapcsolatban segítségért fordulhatnak Farkasné Farkasinszki Zita ügyintézőhöz személyesen, vagy telefonon a 66-521-602 telefonszámon, e-mailen a farkasinszki.zita@gyomaendrod.hu e-mail címen.

Tekintettel arra, hogy a legtöbb felsőoktatási intézmény adott év első negyedévében hirdeti meg a díszoklevél igénylésének lehetőségét előfordulhat, hogy 2024. évre vonatkozóan már lejárt a benyújtási határidő, ezért kérjük, hogy minél hamarabb vegyék fel a kapcsolatot az ügyintézővel.

A díszoklevél iránti igényléshez általában az alábbi dokumentumok szükségesek (a felsorolás nem teljes körű, intézményenként más dokumentumokat is kérhetnek):

  • eredeti diploma,
  • rövid önéletrajz
  • adószám
  • TAJ szám
  • telefonszám
  • a gyémánt vas és rubin diploma igénylése esetében az előző díszoklevél másolata.
Eseménynaptár
Közelgő események